top of page

Първи стъпки в сноуборда: Съвети и насоки от The Black Horse, Пампорово

Мини серии

8 съвети и насоки



Нашите мини серии са тук! Всяка седмица в нашия блог ще намерите малки блогове, засягащи ски и сноуборд теми. В днешната тема ще разгледаме темата за първите стъпки в сноуборда и нашите съвети и насоки.



1. Оборудвайте се в The Black Horse


Един от най-важните аспекти на сноуборда е наличието на правилното оборудване. В The Black Horse предлагаме екипировка под наем- висококачествените бордове на LibTech и GNU. Нашият екип ще ви помогне да изберете правилният борд и обувки за сноуборд, които отговарят на вашия опит и стил на каране. Правилното оборудване ще направи вашия учебен процес по-плавен и приятен.




GNU Money T.Rice Orca GNU Gloss


2. Вземете уроци от най-добрите


Нашите сноуборд инструктори в The Black Horse са едни от най-добрите в Пампорово. Те имат знанията, опита и лиценза да ви осигурят професионалното обучение, от което се нуждаете. Препоръчваме да започнете с уроци от нашия екип, който ще ви научи на основни умения: включително баланс, стойка, равновесие и основни маневри. Те също ще ви помогнат да свикнете с уникалното усещане да се пързаляте по снега.



3. Безопасността на първо място


В The Black Horse даваме приоритет на безопасността по пистите. Нашите инструктори ще ви научат на етикета в планината и значението на използването на подходящо оборудване за безопасност, включително каска и протектори за цялото тяло. Екипът ни ще ви научи на правилата за безопасно движение по терена. Да се ​​научите как да спирате и контролирате скоростта си е от съществено значение както за вашата безопасност, така и за безопасността на другите.




4. Позицията на тялото - от ключово значение


Независимо дали карате сноуборда си regular (левия крак напред) или goofy (десния крак напред), вашата сноуборд стойка е от основно значение. Нашите инструктори ще ви помогнат да намерите нормалната си стойка, която е от съществено значение за баланса, контрола и равновесието по терена.




5. Практикуване на падания и ставания


Падането е неизменна част от обучението на първите стъпки в сноуборда. Не се обезсърчавайте, приемете го като част от процеса! Нашите инструктори ще ви научат как да падате и ставате безопасно, да минимизирате риска от наранявания. Сноубордът е свързан с постоянство и паданията и ставанията са тези, които правят успеха по пистите още по-удовлетворяващ.




6. Научете се да правите завои


Едно от ключовите умения в сноуборда е да се научите да завивате и да контролирате дъската си. Нашите инструктори ще ви запознаят с основите и контрола върху вашият борд, как да завивате умело по терена. С търпение и практика скоро ще се спускате по склоновете със стил и удоволствие.






7. Напредвайте със собствено темпо


Всеки сноубордист е уникален и е важно да напредва спрямо собствените си умения. Нашето училище ще приспособи индивидуалните и груповите уроци към вашето ниво на умения и ще гарантира, че се чувствате комфортно и уверено, докато се обучавате.




8. Забавлявайте се!


И накрая, не забравяйте, че карането на сноуборд не означава само овладяване на умения, става въпрос и за забавление. Насладете се на красотата на Пампорово, Родопите и тръпка от спускането по склоновете. Нашият екип в The Black Horse е тук, за да ви подкрепи на всяка стъпка от вашия път.



Сноуборда е вълнуващо начинание!


С The Black Horse ski school, Пампорово, скоро ще откриете, че се спускате по пистите с увереност и ентусиазъм. Не чакайте! Елате при нас и нека превърнем вашите сноуборд мечти в реалност!


42 преглеждания0 коментара
bottom of page