top of page

Качествената сноуборд екипировка: от съществено значение, The Black Horse ski school

Мини серии

9 съвети и насокиДа се впуснете в света на сноуборда е повече от вълнуващо. Правилната и качествена екипировка е от ключово значение за осигуряване на безопасно и приятно приключение, добър контрол върху сноуборда и бързото усвояване на придобитите знания. …. Нашият екип разбира важността на правилното оборудване и сме тук, за да ви насочим към екипировката, от която се нуждаете. Нашата цел е да ви дадем възможността да изберете най-качествената екипировка за вашите потребности.

В следващите параграфи ще разгледаме основните елементи, от които се нуждаете за перфектния ден в планината.1. Сноуборд:


Основният елемент на екипировката е, разбира се, самият сноуборд. The Black Horse предлага избор от бордове на марките GNU и Libtech, известни със своето качество и високоефективнииекологичниматериали.Mervin е специализирана в производството на дъски от повече от 30 години и е модерното лице на сноуборда, а иновациите, идващи от марката Mervin, променят света на сноуборда, предоставяйки на сноубордистите първокласни продукти. Сноубордите отговарят на изискванията на всеки, който желае да развива своите сноуборд умения. Дъските на Mervin се отличават с най-добрите дървени материали и най-съвършените основи, които се предлагат днес. Всички дъски се изработват ръчно в САЩ, което индикира най-високо качество. При процеса на изработка на сноубордите марката използва безопасни, ефективни и екологично съобразни процеси, максимална продуктивност, рециклиране и използване на материалите. Нашият екип ще ви помогне да изберете идеалния сноуборд за вашето ниво на умения и стил на каране. Независимо дали сте начинаещ или опитен сноубордист, подходящата дъска е от решаващо значение за напредъка ви по склоновете. TheBlackHorseсе стреми да осигури на всеки един сноубордист от самото впускане в света на сноуборда, до по-дълбоките снегове на спорта най- висок клас екипировка. Всеки сезон ние селектираме бордове от настоящия сезон на GNUи LibTech за да ви предоставим най- качествената екипировката, която всички вие заслужавате! Нашите рентал бордове от този сезон са: T.RiceOrca, GNUGloss, GNUMoney, GnuGwo

2. Обувки за сноуборд


Също толкова важни са и обувките за сноуборд. Обувките осигуряват комфорт, опора и контрол. Ако съществуваше съвършенство, това щяха да са обувките за сноуборд на Northwave. Удобни, леки и издръжливи, проектирани от сноубордисти, тествани от професионални сноубордисти и предназначени за сноубордисти. Обувките за сноуборд на Northwave ще ви придружават и защитават по време на целия ви сноу ден, при всякакви метеорологични условия. Обувките Northwave - карайте по своя начин. Топли крака, комфорт и забавление дори след часове спускане. Обувките за сноуборд са изработени от качествени материали и високо издръжливи. Комфортът на тези сноуборд обувки е гарантиран, благодарение и на последните нововъведения на марката. Нашият екип ще ви помогне да намерите подходящите обувки, като вземе предвид фактори като форма на стъпалото, стил на каране и комфорт. Качествените обувки на Northwave ще поддържат краката ви топли и сигурни, като ви позволяват да се съсредоточите върху усъвършенстването на уменията си. В гардероба на The Black Horse ще откриете различни модели на марката, както под наем, така и в нашия магазин. Даваме ви възможността да тествате нашите рентал обувки и да изберете правилната обувка за вас!Edge SLS Decade SLS Decade Hybrid
3. Автомати


Автоматите са ключовата връзка между обувките и сноуборда. Екипът на The Black Horse може да ви помогне да изберете автомати, които да съответстват на вашата дъска и обувки, за да осигурят плътна и чувствителна връзка. Правилните автомати са от съществено значение за вашата безопасност и маневреност по пистите. В The Black Horse ще откриете Bent Metal. Автоматите на марката Bent Metal е съставена от инженери, дизайнери и професионални сноубордисти, посветили живота си на създаването на най-добрите сноуборд автомати в света. 30-годишното наследство на Mervin в областта на композитните материали, съобразено с околната среда, е вградено в автоматите с Flex Control Drive Plate. Flex Control Drive Plates предават енергията от краката ви директно към дъската. Различните композитни конструкции на Drive Plate създават уникални характеристики за всякакви терени, като всички те са ръчно изработени в САЩ във фабриката на Mervin MFG.

4. Облекло за сноуборд


За да останете топли и сухи в планината, инвестирайте във висококачествено облекло за сноуборд. Якето и панталоните за снежните спортове трябва да има водоустойчивo и изолирано яке и панталони, както и влагоотвеждащи основни слоеве. Не забравяйте ръкавиците, каската и маска. Ски училище "Черният кон" може да ви посъветва за избора на подходящи аксесоари, които да отговарят на метеорологичните условия в Пампорово.

5. Каска за ски и сноуборд


Smith са създадени за вас, за да развивате голяма скорост и същевременно да имате най-голямата безопасност по време на вашето спускане, да се спускате винаги със стил. Иновациите в областта на безопасността като KOROYD™ и Mips® осигуряват защита при удар, абсорбираща енергията. Съчетайте каска и очила Smith за максимален комфорт, вентилация и да виждате добре, без замъгляване. Добрата каска е едно от най-важните неща, които трябва да вземете със себе си за вашето приключение по пистите и извън тях. Правилно прилягащата каска ви осигурява топлина, комфорт и най-вече ви помага да сте в безопасност, за да можете да се съсредоточите върху преследването на вашата тръпка. Всички каски са щателно тествани, за да отговарят на стандартите за безопасност, но някои характеристики са проектирани с оглед на конкретни стилове на каране на ски и сноуборд. Преди да можете да започнете да избирате какъв стил каска ще е най-подходящ за вас, трябва да знаете размера си. Екипът ни ще ви помогне да изберете правилната каска за вас и вашето семейство!

6. Маски за ски и сноуборд


Маска за ски или сноуборд, маските на Smith за зимни спортове, вдъхват живот на терена при всякакви условия. Вече няма нужда да се притеснявате дали е слънчево, мъгливо или вали. Лещите ChromaPop™ против замъгляване подобряват контраста и подчертават всяка особеност. Безпроблемната интеграция с каските Smith осигурява максимален комфорт и вентилация, без замъгляване. В нашия гардероб имате възможност да изберете вашата каска и маска, осигуряващи защита и безопасност!

7. Ръкавици за ски и сноуборд


LEVEL утвърждава лидерската си позиция в сектора на ръкавиците за зимни спортове, благодарение на постоянния си технологичен напредък. Благодарение на иновативния си подход и многото приложени технологии, LEVEL се утвърждава като световен лидер в сектора. Благодарение на иновативната си технология, включваща най-съвременни материали, компанията се изстреля на върха на пазара на сноуборд оборудване. Важен пример за технологичния напредък на компанията е специалната защита на китката Biomex®, разработена от LEVEL съвместно с Klinik Gut в Сайнт Мориц, която може да намали риска от навяхвания и счупвания по време на каране на сноуборд. Може да откриете подходящите за вас ръкавици в нашия специализиран магазин.8. Протектори


Предпазителите за китките и удароустойчивите шорти могат да помогнат за намаляване на риска от често срещани наранявания при каране на сноуборд. Нашият екип ще ви даде насоки за избора на правилната екипировка за безопасност и ще се увери, че тя пасва правилно.
9. Аксесоари


Помислете и за допълнителни елементи, като например боне, подгряващи средства за ръце и слънцезащитен крем, за да подобрите комфорта и защитата си по време на ски. Ски училище "Черният кон" може да ви препоръча конкретни марки и продукти, които са се доказали в годините. Не забравяйте да вземете и вашето Stanley. Марката има богата история, която продължава повече от 100години. Stanley променя начина, по който се консумират топли и студени напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата в изцяло стоманената вакуумна бутилка. Марката Stanley е част от много приключения на открито, дава възможност за да се насладите на момента. Година след година Stanley продължава да достига нови висоти в областта на издръжливите и стилни решения за приключения на открито. Продуктите на марката са създадени за вас, за цял живот. Грабнете вашето Stanley от The Black Horse Ski School и се насладете на снежните моменти!Не забравяйте, че инвестирането в качествено оборудване за сноуборд повишава вашата безопасност и удоволствие от карането в планината. Нашият екип е тук, за да ви помогне да изберете подходящата екипировка, която да отговаря на вашето ниво на умения и предпочитания. Независимо дали се спускате по пистите за първи път, или сте опитен сноубордист, ние разполагаме с необходимия опит и оборудване, за да извлечете максимума от вашето сноуборд приключение в Пампорово. Така че, подгответе се, прегърнете тръпката и ни позволете да ви помогнем да достигнете нови висоти в Пампорово!

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page